Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Payroll Consultant

 


 

Heb jij ervaring met het verwerken van de salarisadministratie voor verschillende klanten? Bij Salarisjobs Consultancy zijn we op zoek naar een getalenteerde en gedreven Payroll Consultant die vanaf ons kantoor in het Olympisch Stadion in Amsterdam met onze klanten aan de slag gaat.

Je houdt je niet alleen bezig met het verwerken en controleren van mutaties, maar je bent ook de vraagbaak voor de klant als het aankomt op de wet- en regelgeving rondom de salarisadministratie. Je komt te werken in een leuk team van zowel junior als uiterst ervaren Payroll Consultants die graag samen sparren, kennis uitwisselen maar ook zeker de tijd nemen voor een lolletje of een borrel op vrijdagmiddag!


Verantwoordelijkheden
Als Payroll Consultant ben je verantwoordelijk voor:

 • Het succesvol en zelfstandig verwerken van de salarisadministratie inclusief de controle op juistheid en volledigheid;
 • Het vertalen van klantbehoeften naar de mogelijkheden in de software onder andere in samenwerking met een Optimalisatie Consultant;
 • Het adviseren van klanten op het gebied van wet- en regelgeving met betrekking tot de salarisadministratie;
 • Het ondersteunen van de klant, zowel telefonisch als op locatie bij de klant;
 • Het voortdurend op de hoogte zijn van de ontwikkelingen bij de klant en hier (proactief) op inspelen.


Profiel
Wij zijn op zoek naar een kandidaat die een passie heeft voor het salaris vak en er voor open staat om deels bij klanten op bezoek te gaan en deels vanuit kantoor/huis te werken. Daarnaast zoeken we iemand die:

 • Minimaal drie jaar ervaring heeft met het zelfstandig uitvoeren van de salarisverwerking voor meerdere klanten en binnen meerdere cao’s;
 • Ervaring heeft met AFAS software en vaardig is met Excel;
 • Naast een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in het bezit is van een PDL diploma (VPS diploma is een pré);
 • In het bezit is van een geldig rijbewijs B en bereid is om te reizen;
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar is;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal heeft in woord en geschrift.


Wat bieden wij? 
De arbeidsvoorwaarden van Salarisjobs Consultancy zijn uitstekend. Naast een goed salaris, mogelijkheid tot een auto, laptop en telefoon van de zaak en 30 vakantiedagen kent Salarisjobs nog vele andere secundaire arbeidsvoorwaarden waar wij trots op zijn. We besteden veel aandacht aan vitaliteit, we bieden je een sportschoolabonnement, een health check en we hebben altijd vers fruit op kantoor. Daarnaast bieden wij volop kansen om jezelf te ontwikkelen en te onderscheiden in ons jonge en hechte team.


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je informatie? We nodigen je graag uit voor een kennismaking. Graag ontvangen we je CV met motivatie via dwalgreen@salarisjobs.nl

Voor meer informatie neem contact op met Daphne Walgreen via telnr. 06-24862217

 

Plan een kennismakingsgesprek

 

Zet de eerste stap 

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

 

 

 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >

 

 

 

Plan een

kennismakingsgesprek

 

 

 

Zet de eerste stap

 

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

 

 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >

 

 

 

 

Kantoor 

 

Amsterdam

 

Olympisch Stadion 24
T 020-723 05 21

 

 

 

 

Volg ons

 

 

 

 

 

 

 

Salarisjobs Consultancy 2020   |   Privacy beleid   |   Algemene voorwaarden

 

 

Lid van