Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AFAS Consultant

 


 

Heb jij ervaring met het functioneel beheer en/of het optimaliseren van processen op het gebied van HRM en Payroll binnen AFAS Software? Bij Salarisjobs Consultancy zijn we op zoek naar een getalenteerde en gedreven AFAS Consultant die vanuit ons kantoor in het Olympisch Stadion in Amsterdam met onze klanten aan de slag gaat.

In jouw rol als AFAS Consultant ga je op locatie of vanuit kantoor bedrijfsprocessen optimaliseren en inrichten. Samen met de klant ga jij sparren over de huidige inrichting zodat er een efficiencyslag gemaakt kan worden. Als Consultant is het belangrijk dat je over voldoende kennis en ervaring beschikt zodat je een gedegen gesprekspartner bent voor de klant. Daar waar de klant problemen ziet, zie jij mogelijkheden!

Je komt te werken in een leuk team van zowel junior als uiterst gedreven AFAS Consultants die graag samen sparren, kennis uitwisselen maar ook zeker de tijd nemen voor een lolletje of een borrel op vrijdagmiddag!


Verantwoordelijkheden
Een AFAS Consultant:

 • Verricht zelfstandig adviserende en uitvoerende werkzaamheden op het gebied van procesinrichting binnen HRM en Payroll;
 • Heeft een vraagbaakfunctie met betrekking tot HRM en Payroll medewerkers voor overige medewerkers van de opdrachtgever en voor medewerkers van eventuele andere vestigingen van opdrachtgever;
 • Kent het reilen en zeilen van HR en of Payroll afdelingen, waardoor je je goed kunt verplaatsen in de klant;
 • Is analytisch en ziet snel waar processen niet lekker lopen. Je kunt dan ook vlot schakelen om het probleem op te lossen;
 • Ondersteunt de klant, zowel telefonisch als op locatie bij de klant;
 • Is voortdurend op de hoogte van de ontwikkelingen van nieuwe functionaliteiten binnen de software van AFAS en speelt hier proactief op in bij de klant.


Profiel
Wij zijn op zoek naar een kandidaat die een passie heeft voor procesoptimalisatie binnen HR en Payroll en er voor open staat om deels bij klanten op bezoek te gaan en deels vanuit kantoor/huis te werken. Daarnaast zoeken we iemand die:

 • Minimaal 5 jaar werkzaam geweest binnen HRM of Payroll, waarvan minimaal 2 jaar met AFAS HRM en Payroll software
 • Minimaal HBO niveau;
 • Vaardigheid met Excel is een pré;
 • In het bezit is van een geldig rijbewijs B en bereid is om te reizen;
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar is;
 • Sterke communicatieve vaardigheden;
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal heeft in woord en geschrift.


Wat bieden wij? 
De arbeidsvoorwaarden van Salarisjobs Consultancy zijn uitstekend. Naast een goed salaris, een auto, laptop en telefoon van de zaak en 30 vakantiedagen kent Salarisjobs nog vele andere secundaire arbeidsvoorwaarden waar wij trots op zijn. We besteden veel aandacht aan vitaliteit, we bieden je een sportschoolabonnement, een health check en we hebben altijd vers fruit op kantoor. Daarnaast bieden wij volop kansen om jezelf te ontwikkelen en te onderscheiden in ons jonge en hechte team.


Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je informatie? We nodigen je graag uit voor een kennismaking. Graag ontvangen we je CV met motivatie via dwalgreen@salarisjobs.nl

Voor meer informatie neem contact op met Daphne Walgreen via telnr. 06-24862217

 

Plan een kennismakingsgesprek

 

Zet de eerste stap 

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

 

 

 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >

 

 

 

Plan een

kennismakingsgesprek

 

 

 

Zet de eerste stap

 

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

 

 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >

 

 

 

 

Kantoor 

 

Amsterdam

 

Olympisch Stadion 24
T 020-723 05 21

 

 

 

 

Volg ons

 

 

 

 

 

 

 

Salarisjobs Consultancy 2020   |   Privacy beleid   |   Algemene voorwaarden

 

 

Lid van