Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over ons

 


 

 

Salarisjobs is in januari 2006 opgericht door Hans Deltrap. In de afgelopen 15 jaar heeft hij samen met zijn team van payroll consultants de dienstverlening op het gebied van salarisadministraties op een hoger niveau gebracht. Daarnaast is Salarisjobs sinds februari 2017 gecertificeerd AFAS Expert en daarmee verbonden aan het partnernetwerk van AFAS Software. Doordat wij bij diverse organisaties de salarisverwerking uitvoeren en daarbij ook de vertaalslag kunnen maken om processen (efficiënter) in te richten, is het idee ontstaan en ter uitvoering gebracht om Salarisjobs Consultancy op te richten. Daarbij heeft Hans Deltrap de handen ineen geslagen met Daphne Walgreen als partner van Salarisjobs Consultancy B.V.

Dankzij jarenlange ervaring met de software van AFAS en specialistische kennis op HRM & Payroll gebied, levert Salarisjobs Consultancy een toegevoegde waarde bij elke optimalisatie en/of implementatie. Wil je meer weten of kennis met ons maken? Neem contact met ons op, we plannen graag geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek. 
 

 

Ons team

 


 

 

Daphne Walgreen RPP

 

Hans Deltrap RPP

 

Thijs Waanders

 

Danielle den Breejen

 

Jos Magielse RPP

 

Kelly Stoopendaal RSa

 

Mirella van de Steeg - Samson RSa

 

Abigail Stevens

 

Trudy van Soeren - Roep RSa


Yuhane Ozcelik RSa


Kirsa Delfgaauw


Ben jij onze nieuwe collega?

 

Samenwerking

 


 

Salarisjobs Consultancy en Provisup (beide onderdeel van het AFAS Partnernetwerk) hebben hun krachten gebundeld. Met een mooie rij aan vooraanstaande opdrachtgevers achter zich, weten beiden de markt reeds tientallen jaren goed te bedienen. De focus van de twee bedrijven ligt op optimalisatie en automatisering van bedrijfsprocessen met behulp van AFAS. Waar Salarisjobs de specialist is op het gebied van HRM en Payroll, is Provisup dat bedrijfsbreed, van financieel tot HRM en van ordermanagement tot CRM. Na elkaar frequent te zijn tegengekomen in het werkveld, ontstond het idee van samenwerking. Het idee werd een plan en heeft zich ontwikkeld tot het bundelen van kennis en kunde.

 

Selectie van klanten

 


 

 

Plan een kennismakingsgesprek 

 

Zet de eerste stap

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

 

 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >

 

 

 

Plan een

kennismakingsgesprek

 

 

 

Zet de eerste stap

 

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

 

 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >

 

 

 

 

Kantoor 

 

Amsterdam

 

Olympisch Stadion 24
T 06 - 248 622 17

 

 

 

 

Volg ons

 

 

 

 

 

 

 

Salarisjobs Consultancy 2020   |   Privacy beleid   |   Algemene voorwaarden

 

 

Lid van