Menu


Nieuwsbericht
Samenwerking Salarisjobs Consultancy  & Provisup is een feit

Amsterdam - Salarisjobs Consultancy, gevestigd in het prachtige Olympisch stadion in Amsterdam en Provisup, gevestigd aan de Zwarteweg in Aalsmeer bundelen hun krachten. Met een mooie rij aan vooraanstaande opdrachtgevers achter zich, weten beiden de markt reeds tientallen jaren goed te bedienen. De focus van de twee consultancy bedrijven ligt op optimalisatie en automatisering van bedrijfsprocessen met behulp van AFAS ERP software. In tijden waarin op afstand samenwerken nagenoeg normaal is geworden, is automatisering bijna niet weg te denken.  

Waar Salarisjobs de specialist is op het gebied van HRM en Payroll, is Provisup dat bedrijfsbreed, van financieel tot HRM en van ordermanagement tot CRM. Daphne Walgreen (Directeur Salarisjobs Consultancy) “We kwamen elkaar steeds vaker tegen, zo ontstond het idee van samenwerken. Het idee werd een plan en het plan wordt op dit moment uitgerold.” 

Informeel en in vertrouwen
De samenwerking is net als hoe beide bedrijven werken, informeel, laagdrempelig en op basis van vertrouwen. Waar mogelijk bieden zij samen hun diensten aan, maar wel onder hun eigen vlag. Het gezamenlijke doel van Salarisjobs en Provisup (beide maken onderdeel uit van het AFAS Partnernetwerk) is organisaties in eerste instantie als sparringpartner en vervolgens als implementatie- en automatiseringsspecialist een nog betere en completere service te bieden.

Als MKB organisatie kies je bewust voor deze twee bedrijven. Enerzijds omdat je je bedrijfsprocessen goed en vooral efficiënt wil laten verlopen. Anderzijds omdat verdere automatisering niet langer kan wachten, wil je als organisatie mee blijven doen. Hoe meer processen je automatiseert, hoe meer tijd je krijgt voor de ontwikkeling en verdere groei van je organisatie. Hier spelen Salarisjobs en Provisup slim op in met het 100% bundelen van kennis en kunde.


Continuïteit en kwaliteit
Natuurlijk zijn zij niet de enige in het werkveld. Er zijn een paar grote jongens in de markt, een aantal ZZP-ers en alles daartussenin, zoals deze twee. Door krachten te bundelen is een groter team met meer resources beschikbaar, waardoor de continuïteit gewaarborgd is. Berend Kamphuis (Directeur Provisup): “Ons team komt maandelijks bij elkaar voor training en kennisdeling. Lopende projecten worden doorgenomen, er worden casus besproken en nieuwe functionaliteiten in de software getest. Zo houden we de kwaliteit hoog en blijven we als team bij elkaar en onze klanten betrokken.” Plan een kennismakingsgesprek


Zet de eerste stap 

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 
MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >
Plan een

kennismakingsgesprek
Zet de eerste stap


Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >

Kantoor 


Amsterdam


Olympisch Stadion 24
T 020-723 05 21

Volg ons
Salarisjobs Consultancy 2020   |   Privacy beleid   |   Algemene voorwaardenLid van