Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diensten

 


 

AFAS Implementatie

Zodra de keuze op AFAS Profit ERP is gevallen, volgt uiteraard de implementatie. Salarisjobs Consultancy ondersteunt jouw organisatie door alle interne processen te vertalen naar efficiënte workflows. We lopen samen de processen door en implementeren dit vervolgens in het systeem. Door goed samen te werken laten we de conversie soepel verlopen en krijg je de software snel en succesvol geïntegreerd in jouw organisatie.

AFAS Optimalisatie

Maakt jouw organisatie al gebruik van AFAS, maar heb je de indruk dat de administratieve werkdruk verder omlaag kan? Salarisjobs Consultancy bekijkt hoe je de HRM- en Payroll-processen kunt optimaliseren. We beginnen met een quick scan, stellen kritische vragen en onderzoeken samen met het team de knelpunten. Met onze ervaring binnen diverse organisaties kunnen wij dit snel achterhalen en een optimaal resultaat bereiken: gemakkelijke en efficiënte bedrijfsprocessen.

AFAS Functioneel beheer & Support

De software van AFAS is continu in ontwikkeling. Salarisjobs Consultancy biedt ondersteuning bij het optimaal beheren ervan en bij je dagelijkse werkzaamheden in AFAS. Is er iets veranderd achter de schermen of wil je een bestaand proces aanpassen, dan is Salarisjobs jouw aanspreekpunt. Wij kunnen je op afstand meteen voorzien van een passende oplossing.

AFAS Salarisverwerking & Outsourcing

Heb je hulp nodig bij de salarisverwerking of de controle ervan? Wil je haar volledig outsourcen? Dan ben je bij Salarisjobs in goede handen. Onze organisatie is ISO 27001 en ISO 9001 gecertificeerd en onze medewerkers zijn NIRPA geaccrediteerd.

 

 

 

Plan een kennismakingsgesprek

 

Zet de eerste stap 

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

 

 

 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >

 

 

 

Plan een

kennismakingsgesprek

 

 

 

Zet de eerste stap

 

Alle projecten starten met een kennismaking. Onze dienstverlening is gebaseerd op maatwerk en persoonlijke benadering, we komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. 

 

 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK >

 

 

 

 

Kantoor 

 

Amsterdam

 

Olympisch Stadion 24
T 06 - 248 622 17

 

 

 

 

Volg ons

 

 

 

 

 

 

 

Salarisjobs Consultancy 2020   |   Privacy beleid   |   Algemene voorwaarden

 

 

Lid van